۲۳ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۳
کد خبر: ۵۲۴۶۷۵
عضو هیات رییسه مجلس:

امام راحل تئوری ولایت فقیه را به صورت عملی در نظام پیاده کرد

فرهنگی ایجاد برخی نهادها در کنار نهادهای رسمی کشور با هدف اعتلای فرهنگ انقلابی و اسلامی را یکی از ابتکارات امام خمینی(ره) دانست.
محمد حسین فرهنگی

به گزارش خبرگزاری رسا در تبریز به نقل از روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی، محمدحسین فرهنگی امروز در هفتاد و نهمین گردهمایی معاونان فرهنگی جهاد دانشگاهی کشور با اشاره به برخی از مهم‌ترین ویژگی‌های یک مدیر کارآمد و توانمند در نظام اسلامی از دیدگاه بنیانگذار فقید انقلاب اسلامی اظهار داشت: نظریه‌پردازی، بسیجی‌گری و توانایی رفع مشکلات در جامعه از مهم‌ترین ویژگی‌های مدیران این چنینی است.

وی در ادامه با تبیین انواع مدیریت اشخاص در جمهوری اسلامی ایران گفت: برخی مدیران، مدیران مجری هستند و با وجود عدم توانایی نظریه پردازی و طراحی می‌توانند طرح و کار مورد نظر را در نهایت دقت انجام دهند.

فرهنگی با بیان اینکه امام خمینی(ره) هر سه ویژگی یک مدیر کارآمد و توانمند را داشتند، افزود: به عنوان مثال توان بسیجی‌گری حضرت امام خمینی(ره) زبانزد عام و خاص بود به‌طوریکه ایشان می‌توانستند با یک کلام خود، میلیون‌ها انسان را بسیج کرده و بعد از انقلاب اسلامی تئوری ولایت فقیه را به صورت عملی در نظام اسلامی پیاده سازی کنند.

عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی، ایجاد برخی نهادها در کنار نهادهای رسمی کشور با هدف اعتلای فرهنگ انقلابی و اسلامی را یکی دیگر از ابتکارات امام خمینی(ره) دانست و تصریح کرد: به عنوان مثال سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در کنار ارتش قهرمان و جهاد دانشگاهی در کنار نظام آموزش عالی و ... ایجاد شد تا سمت و سوی فرهنگی با محوریت اسلام و انقلاب در کشور افزایش یابد چرا که در آن برهه زمانی، نظام آموزشی کشور بر خلاف اقتضائات و اصول اسلامی پیش می‌رفت.

فرهنگی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی توانسته در حوزه‌های مختلف رسالت اصلی خود را به درستی انجام دهد، عنوان کرد: جهاد دانشگاهی مولود مبارک انقلاب اسلامی است و باید در حوزه‌های مختلف و به‌خصوص حوزه فرهنگی، نقشی فراتر از نقش فعلی را ایفا کرده و در حوزه نظام آموزش عالی مؤثرتر عمل کند.

وی در ادامه سخنان خود با انتقاد شدید از عملکرد ناموفق دفاتر ارتباط صنعت و دانشگاه در مراکز دانشگاهی کشور تصریح کرد: جهاد دانشگاهی در مقایسه با  این دفاتر توانسته با امکانات و اعتبارات بسیار محدود، خوش بدرخشد.

وی عنوان کرد: نظام آموزش عالی کشور نیازمند شیوه‌های جدید و تفکرات انقلابی است که با تحقق این موضوع می‌توان افق‌های جدیدی را در این حوزه ترسیم کرد.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی خطاب به رئیس جهاد دانشگاهی کشور درخواست کرد: این سازمان در برخی پروژه‌های مؤثرتر، ورود کرده و نتایج آن را به اطلاع مقامات و مسؤولان ارشد نظام از رهبرمعظم انقلاب گرفته تا سران سه قوه برساند.

فرهنگی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به یکی از سفرهای رهبر انقلاب اسلامی به کردستان و بیانات ایشان مبنی بر اینکه مخالف ایجاد نظام پارلمانی در کشور نیستند تصریح کرد: در صورت تحقق این موضوع، بسیاری از سرخوردگی‌های رایج در کشور کاهش یافته و دیگر کسی نگران امنیت شغلی خود نخواهد بود و برخی‌ها حتی در سطح روستاها به تسویه حساب شخصی و سیاسی روی نمی‌آورند.

این مقام مسؤول، تبریز 2018 را فرصتی تاریخی و بی‌نظیر برای توسعه و شکوفایی همه جانبه استان دانست و افزود: سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان‌شرقی با هماهنگی دستگاه‌های مسؤول، نورپردازی ویژه خانه‌های تاریخی، ساختمان‌های مرتفع دستگاه‌های دولتی همچنین غیر دولتی را آغاز کند و چهره زیباتری از تبریز عزیز را برای گردشگران کشورهای دیگر به نمایش بگذارد. انتظار دارم برای نورپردازی «کوه عون بن علی» نیز در روزهای اخیر، اقدام شود.

فرهنگی همچنین گفت: اگر جهاد دانشگاهی در این زمینه نیز موفق باشد استان‌های دیگر نیز می‌توانند فعالیت‌های مشابهی را آغاز کنند.

وی با اشاره به یکی از جلسات مجمع نمایندگان استان با هیات دولت اظهار کرد: بر اساس مصوبه این جلسه، دستگاه‌های ملی می‌توانند 10 درصد از اعتبارات متمرکز خود را به تبریز 2018 اختصاص دهند و امیدواریم این موضوع در آینده نزدیک عملیاتی شود.

نماینده مردم تبریز در مجلس از برگزاری چند برنامه ملی و بین‌المللی ورزشی از سوی وزارت ورزش و جوانان همچنین سلسله همایش‌های تخصصی توریسم درمانی توسط دانشگاه علوم پزشکی همزمان با رویداد فرهنگی- تاریخی تبریز 2018 خبر داد./۹۳۵/د۱۰۳/ب۱

ارسال نظرات